E-Catalog Contact us

“Combo Tap” - Stabil menetmegmunkálás egyedi felépítésű csavarmenetekkel

product

/ Nov 13, 2019

A “Combo Tap” a YG-1 egyik reprezentatív többcélú menetfúrója, amit saját csúcstechnológiával állítunk elő. HSS-E és HSS-PM alapanyagból készül, rozsdamentes anyagok megmunkálásához. A YG-1 kifejlesztett egy új csavarmenet szerkezetet, és ezt az egyedi geometriát alkalmazták a “Combo Tap” menetfúrókon, így jelenleg világszerte elismerten a legmagasabb szintű stabilitást mutatja a menetfúrók közül.

Ez a speciális “Combo Tap” geometria megakadályozza a túl nagy vagy túl kicsi előtolást, és állandó megmunkálási minőséget tart fenn azáltal, hogy elkerüli a túlméretezett menetvágást. Ezen kívül a vágóél felületkezelése növeli a kopásállóságot, a bekezdő és menetvágó részen egyaránt, valamint az optimális élhossz lehetővé teszi 2,5D-nél hosszabb menetek vágását is.

A “Combo Tap” menetfúrók spirálhornyos és terelőéles típusban is elérhetőek, hogy biztosítsák a kiváló forgácseltávolítást. A különböző típusok rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, mint például a belső hűtés, a rövid bekezdő rész, vagy a hosszú szár.

Ezen tényezők összessége lehetővé teszi a hatékony menetmegmunkálást, az ügyfelek igényei szerint.

Kérjük, a további információkért kattintson az alábbi linkre.