E-Catalog Contact us

A YG-1 ‘Italy & Indonesia VIP Seminar 2019’ találkozót tartott

company

/ Nov 14, 2019

A YG-1 október 7. és 9. között tartotta az “Italy VIP Seminar 2019”, illetve október 28. és 30. között pedig az “Indonesia VIP Seminar 2019” találkozókat. Ezekre az eseményekre egyenként nagyjából 20 ügyfelet hívtak meg, a YG-1 márka imázsának növelése, valamint a helyi értékesítés bővítésének érdekében.

A rendezvény keretein belül, egy gyár túrával és helyszíni megmunkálási bemutatókkal, sikeresen népszerűsítették a YG-1 technológiai kompetenciáját, és a magas minőségű termék szabványokat. A YG-1 emellett hangsúlyozta az optimalizált technológiai támogatását és megoldásszolgáltató szerepét a professzionális iparágak számára, mint például a repülőgépipar, a szerszámgyártás, az autóipar, a kompozit megmunkálás, stb.

A YG-1 összesen 8 VIP szemináriumot tartott ebben az évben, amit az ügyfelek folyamatos támogatásával és együttműködéssel erősítenek meg, a termelékenység és az értékesítés fokozása érdekében