E-Katalog Contact us

Závitníky „Combo Tap“ pro stabilní proces závitování

product

/ Nov 13, 2019

„Combo Tap“ je řada víceúčelových závitníků YG-1 vyrobených z HSS-E a HSS PM pro obrábění korozivzdorných ocelí. Závitníky jsou vyráběny naší vlastní špičkovou technologií. YG-1 vyvinul novou jedinečnou geometrii pro tuto univerzální řadu, která je díky tomu současné době celosvětově uznávána pro svou nejvyšší úroveň stability procesu obrábění mezi závitníky.

Tato speciální geometrie závitníků zabraňuje nadměrnému či nedostatečnému posuvu a udržuje konstantní kvalitu a rozměr závitů tím, že brání „přeřezání“ závitu. Kromě toho se vyznačuje nejmodernější úpravou řezné hrany a její zkosení, čímž se zvyšuje odolnost proti opotřebení a funkční délka závitníku je dostatečně dlouhá i pro závity s hloubkou nad 2,5D.

Combo Tap je dodávaán v provedením ve šroubovici nebo se spirálovým lamačem třísek, čímž je zajištěn vynikající odvod třísek. K dispozici je i provední s kanálky pro přívod kapaliny středem nástroje, zkráceným náběhem, nebo s prodlouženou stopkou.

Všechny popsané faktory umožňují efektivní závitování podle potřeb zákazníka.

Více informací naleznete na odkazu níže.